Karrierlehetőségek

Karrier_FBposzt.jpg

A Mathias Corvinus Collegium Alapítvány Magyarországon és a világon is egyedülálló értékközösség, amely 1996-ban magánkezdeményezésként született meg. Az alapítók szándéka az volt, hogy ígéretes fiatalok felkarolásával, oktatásával és nevelésével a tehetséggondozás minőségi formáját valósítsa meg: felelős értelmiséget neveljen.

A pozíciókkal, illetve a jelentkezéssel kapcsolatos információk az adott pozícióra kattintva érhetők el. A beérkező pályázatokat elmentjük, az adatvédelmi nyilatkozat* szerint tároljuk és ha profilja megfelel a kiírt pozíció feltételeinek, felvesszük Önnel a kapcsolatot.

  • Aktuális állásajánlatainkat az alábbi linken éri el.

  • A Fiatal Tehetség Program állásajánlatai itt érhetők el.

*Adatvédelmi nyilatkozat

A jelentkezéseket bizalmasan kezeljük, a pályázatban szereplő személyes adatokat a törvényi rendelkezéseknek megfelelően rögzítjük és dolgozzuk fel. A jelentkezés elküldésével, illetve a személyes adatok megadásával a felhasználó hozzájárulását adja, hogy a Mathias Corvinus Collegium Alapítvány az önéletrajzát rögzítse, feldolgozza és álláspályázati célból tárolja. Tájékoztatjuk, hogy a tudomásunkra jutott személyes adatokat harmadik személynek nem adjuk át és azokat nem tesszük közzé. A beérkezett pályázatokat a pályázati eljárás lezártát követő 12 hónap elteltével töröljük adatbázisunkból. A karrier 'KUKAC' mcc 'PONT' hu címre küldött e-mailjével bármikor kérhet felvilágosítást adatairól, illetve kérheti pályázata és adatai azonnali törlését. Jogorvoslat érdekében a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz vagy az illetékes bírósághoz is fordulhat, amennyiben úgy ítéli meg, hogy gyakorlatunk sérti jogait.

Amennyiben szervezetünk felkeltette érdeklődését, kérjük, kísérje figyelemmel aktuális állásajánlatainkat. Érdeklődni a karrier 'KUKAC' mcc 'PONT' hu e-mail-címen lehet.