Olvasási idő: 2 perc

Idén tavasszal is felvételt hirdet az MCC öt szakirányos képzése, amelyre minden olyan hallgató jelentkezését várjuk, akik sikeresen zárták első egyetemi évüke

Szeretnéd kihozni magadból a legtöbbet az egyetem alatt? Szeretnéd megvalósítani a saját hallgatói projektedet? Szeretnél egy sokszínű, támogató és összetartó közösség tagjává válni? Akkor jelentkezz az MCC szakirányos programjaira! 

Idén tavasszal is felvételt hirdet az MCC Közép-Európa, Közgazdaságtan/Business, Média/Kommunikáció, Nemzetközi kapcsolatok, és Pszichológia szakiránya, amelyre minden olyan hallgató jelentkezését várjuk, akik sikeresen zárták első egyetemi évüket.

Szakirányos képzéseink koherensen egészítik ki a különböző felsőoktatási intézményekben folyó oktatást, és biztosítják az interdiszciplinaritást. Felvételt nyert hallgatóink személyre szabott kis létszámú kurzusokon mélyíthetik el szakmai tudásukat, workshopokon, kerek-asztal -beszélgetéseken és ingyenes nyelvórákon vehetnek részt, miközben a vállalati és a közszféra legjobbjaitól tanulhatnak.

Ha szívesen töltenéd a mindennapjaidat egy sokszínű, támogató és összetartó közösségben, akkor jelentkezz szakirányaink egyikére!

Collegiumunkról itt olvashatsz bővebben. 

A felvételi kiírásokról az alábbi linkeken tudhatsz meg többet:

Várjuk jelentkezésed!