Olvasási idő: 2 perc

Immár második éve bízza rá a Mikulás egyik diákunkra az MCC KEP-es diákok megajándékozását. Bányai Roland-Csaba, juniorunk szervezte meg ugyanis idén a mikulásozást a csapatnak. Az este nagyon mozgalmas volt, szavazhattunk arra, hogy ki kapjon idén virgácsot, megoldottuk azt a problémát, hogy miért nem akarnak a Manók dolgozni az ajándék-gyárban, sőt teszteltük a tudásunkat is, nyereményekért cserébe arról, hogy mennyire vagyunk jártasak a Mikulás, mint hagyomány tudnivalóiról. 

Tisztáztuk, hogy pontosan hány rénszarvas húzza a Mikulás szánját és hogy hívják őket. Sőt azt is, hogy honnan ered a Mikulás hagyománya és kiknek a védőszentje a piros ruhás (eredetileg kék-fehér ruhás) nagyszakállú. 

Ami után pedig mindenki megismerte a Mikulás történetét és megkapta a feladatok sikeres teljesítéséért cserébe megkapta a jól megérdemelt ajándékát, egymást is megajándékoztuk, ami igazán feldobta a hangulatot, hiszen mindenki nagyon kreatív ajándékkal készült a társának és mindenki nagyon kíváncsi volt, hogy ki az ő titkos Mikulása.

Köszönjük Rolandnak a minőségi, közösségi időtöltést, amely új lendületet adott az év utolsó hónapjának, amikor mindenki kicsit már el van fáradva.