Olvasási idő: 2 perc

A téli vakációra idén is úgy indultunk el, hogy előtte még egyet összeültünk az MCC KEP-es csapattal lezárni és megvitatni az évet és történéseit.

A decemberi hónapban kétség nélkül mindenki a Karácsony eljövetelét és vele együtt a téli szünetet várja. Nincs ez másképp az MCC Kolozsvári Egyetemi Program diákjaival sem. Viszont mielőtt mindenki elindult volna vakációzni lezártuk közösen is az évet, összeülve, hogy megvitassuk mi is történt 2019-ben. 

A karácsonyi és évzáró ünnepségünket két másod éves diákunk, Szekernyés Tünde (Erdély tanulmányok szakirány) és Kolumbán Pál (Média és kommunikáció szakirány) szervezte. Az estét bemelegitésként egy beszélgetős játékkal kezdtük, ahol mindenki elmesélhette többek között, hogy mi volt az évben a legnagyobb kudarca, mire a legbüszkébb, mi az, amit megváltoztatna az idei tettei közül, ha lehetne, ki az az ember, akit megismert és fontosl lett számára ez az ismeretség.

Majd miután mindenki megérkezett egy 2019-es tematikájú kvízen vehettünk részt, amelynek már tétje is volt, hiszen az első két csapat nyereményben is részesült. A kérdések nem csak érdekesek, de fogósak is voltak és a szevezők igyekeztek minden területről megközelíteni a lassan elmúló évet. Beszélgettünk a legsikeresebb vállalkozásról, a legjövedelmezőbb filmről, kerek évfordulókról és kitüntetésekről is. 

Az est nagyon jó hangulatban zárult, és mindenki eltervezte a következő két hétre a pihenést annak érdekében, hogy januárban újult erővel tudják folytani az egyetemet és az MCC Kolozsvári Egyetemi Program képzéseit.


Kellemes karácsonyi ünnepeket és sikerekben gazdag, boldog új évet kívánunk az MCC összes oktatójának, munkatársának és legfőképp minden egyes diákjának!