Olvasási idő: 2 perc

A Női Közéleti Vezetőképző Program legutóbbi két képzési alkalmának vendége Novák Katalin államtitkár asszony, az NKV fővédnöke volt.

A Női Közéleti Vezetőképző Program legutóbbi két képzési alkalmának vendége Novák Katalin államtitkár asszony, az NKV fővédnöke volt, aki a résztvevők által megfogalmazott kérdésekre válaszolt.

Május 15-én tartottuk meg a Női Közéleti Vezetőképző Program záró előadását, amelyen a résztvevők azt a kérdést járták körbe, hogy a családpolitika sikeressége mennyiben feltétele a gazdaságpolitikai döntések hosszú távű sikerességének. A beszélgetés során Szalai Zoltán, az MCC ügyvezető igazgatója és Novák Katalin államtitkár asszony többek között az örökbefogadásról, a járványügyi helyzet gazdasági és családpolitikai vonatkozásairól, valamint arról, hogy milyen feltételei lehetnek annak, hogy valaki nőként vállaljon közéleti szerepet a gazdaságpolitikában. Május 21-én egy újabb képzési alkalmat tartottunk, amelynek keretében Novák Katalin ismét a program diákjai által feltett kérdésekre válaszolt. 

Ezúton is köszönjük Novák Katalin államtitkár asszonynak, hogy előadóként részt vett a Női Közéleti Vezetőképző Programban.