Olvasási idő: 1 perc

A Roma Tehetség Program középiskolás és egyetemista diákjai közös képzési hétvégén vehettek részt február 21. és 22. között.

Közös képzési hétvégén vehettek részt a Roma Tehetség Program középiskolás és egyetemista diákjai február 21. és 22. között.

Az első nap a kikapcsolódásról szólt, ugyanis diákjaink a Cyberjump Trambulin Parkba látogattak el, ahol ugrálással és szivacskockák dobálásával vezethették le a nap fáradalmait. 

Szombaton már a szakmai programoké volt a főszerep: egyetemista diákjaink Dr. Bernáth László, az ELTE Pedagógiai és Pszichológiai Kar egyetemi docensének előadásából megtudhatták, hogy mi az eredményes tanulás és teljesítmény titka, Szokolay Árpád pszichológus pedig a hatékony tanulási módszerek rejtelmeibe vezette be őket.

Középiskolásaink a KP szombat programján vehettek részt, amelyen Györffy Kinga retorikai-storytelling tanácsadó és tréner arról beszélt, hogy mik is a "vibrálóan izgalmas előadás titkai", de a nap folyamán még angol nyelvtudásukat is fejleszthették a diákok.

Fotók: Gyurkovits Tamás, MCC