Felvételizz az MCC KEP szakirányos képzésére!

Az MCC Kolozsvári Egyetemi Program felvételit hirdet olyan kolozsvári egyetemisták számára, akik 2019 októberében kezdik meg a második hallgatói évüket. Az MCC budapesti központú sok éves múltra visszatekintő egy interdiszciplináris, egyetemektől független intézmény, amelynek célja a tehetséges fiatal hallgatók oktatása magas színvonalú képzési rendszerünkön keresztül. Az MCC KEP egy egyetem mellett végezhető képzési lehetőség, amely kiegészíti jelenlegi tanulmányaidat és lehetőséget ad más szakterületek megismerésére. 

A következő szakirányokra lehet jelentkezni:
                   • Erdély tanulmányok szakirány
                   • Média és kommunikáció szakirány
                   • Nemzetközi kapcsolatok és gazdaság szakirány

 A szakirányokról bővebben ITT olvashatsz. 

Téged keresünk, ha az egyetemi tanulmányaid mellett gyakorlati tudásra is szert akarsz tenni, ha motivált vagy és nyitott az új ismeretekre, ha részese akarsz lenni egy folyamatosan bővülő szakmai- és baráti közösségnek. 

 A jelentkezési feltételekről és a felvételi menetéről ITT található több információ.

A sikeres felvételi vizsgát tett hallgatók szakmai kurzusokon bővíthetik tudásukat a választott szakirányon belül, amelyek elősegítik a látókörük szélesítését, egyetemi tanulmányaik kiegészítését, illetve a különböző szakmák aktuális történéseinek megismerését. Önálló képzési tervükkel biztosítják az interdiszciplinaritást, ugyanis a szakirányvezetők neves szakemberek és szaktanárok bevonásával a hallgatók igényeihez igazítva töltik meg tartalommal a kurzusokat. Programunk az elméleti oktatás mellett ingyenes nyelvórákat is biztosít a diákjainak. 


Az MCC Kolozsvári Egyetemi Program elvégzése után a hallgatók elismervényben is részesülnek.

További információkért nézz szét  a weboldalunkon vagy keress minket kérdéseiddel a kolozsvar’KUKAC’mcc’PONT’hu e-mail címen.