Alumni sikertörténetek

A Mathias Corvinus Collegium Alumni-ja egy egyedülálló és összetartó értékközösség. Szakmailag színes, inspiráló és motiváló csapat. Fontosnak tartjuk, hogy az Alumni tagjai és hallgatói megoszthassák tapasztalataikat, élményeiket. Az alábbi videókban alumnusaink mondják el, hogy mit adott számukra az MCC.

Alumni sikertörténetek - Videó Galéria

Soós Eszter Petronella 2007-ben végzett az MCC Nemzetközi kapcsolatok szakirányon. Jelenleg politikai szaktanácsadó, illetve a Milton Friedman Egyetem adjunktusa.

 

Dr. Boros Andor 2016-ban végzett az MCC jogi szakirányon. Jelenleg a Becher és Torma Ügyvédi Irodában ügyvéd és adótanácsadó.

 

Viszkievicz András 2010-ben végzett az MCC közgazdaságtan szakirányú képzésén. Jelenleg a Falkenburg Corporate Finance Kft. managere.

 

Zborai Eszter 2008-ben végzett az MCC közgazdaságtan szakirányú képzésén. Jelenleg az Art Bridge alapítója, ügyvezetője.

 

Pleier Alexandra: 2009-ben végzett az MCC-ben Nemzetközi kapcsolatok szakirányon. Jelenleg a Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft logisztikai osztályvezetője.

 

Köpenczei Gergő: 2016-ban végzett az MCC közgazdaságtan szakirányú képzésén. Jelenleg a Subscuto alapítója.

 

Dr. Szűcs Ádám Imre: 2012-ben végzett az MCC Nemzetközi kapcsolatok szakirányon. Jelenleg a Külgazdasági és Külügyminisztérium főosztályvezetője.

 

Dr. Molnár Bálint: 2005-ben végzett az MCC média szakirányán. Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Rektori Kabinet kommunikációs osztályvezetője.

 

Dr. Papp Gábor: 2006-ban végzett az MCC jogi szakirányon. Jelenleg a DLA Piper szakmai fejlesztésért felelős vezetője.