A program egyedisége

  • Az MCC Vezetőképző Akadémia egy olyan program, amely a Te fejlődésedbe fektet be! Ahelyett, hogy hatalmas összegeket fizetnél ki, ingyenesen vehetsz rész ebben a programban, remek szállást kaphatsz Kollégiumunkban és a krediteid után még havi juttatásban is részesülhetsz.
  • Tudjuk, hogy diákjaink már diplomával rendelkező fiatalok, akik újabb diploma megszerzése helyett, inkább olyan készségeket szeretnének elsajátítani, melyeket a valós életben tudnak hasznosítani. Éppen ezért programunk során okleveleket szerezhetsz, számos vezetéshez köthető tantárgyból. Ezen felül több mint 30 olyan alapvető vezetői készség elsajátításához biztosítunk gyakorlatorientált vezetőképzést, mint például mások motiválása, kreativitás, fokozott tanulási képesség és stressztűrő képesség.
  • A tanteremben elsajátított ismeretanyag növeli a kompetenciákat. A jövő vezetőinek főbb ismérvei azonban ezen felül a saját képességeik határainak megtapasztalása, motivációjuk fenntartása, stressztűrőképességük javítása, félelmeik kezelése és szándékuk világos kommunikálása. Ezeket sajátítják el hallgatóink egyedülálló önfejlesztő programunkon, amelyen csúcstechnológia és kiváló oktatók támogatják, a személyre szabott vezetői képességek fejlesztését.
  • Ha az életre készítjük fel a hallgatóinkat, nem állhatunk meg az esettanulmányok megvitatásánál. Diákjainknak az állami, nonprofit és üzleti szférában működő szervezeti partnereink által felvetett valós problémákat kell professzionális mentorok segítségével megoldaniuk. 
  • A kiscsoportos foglalkozások az Akadémia tanulói projektjének szerves részét képezik, de ezen felül egy gyakorlati elemekkel tarkított coaching program is beillesztésre került, amely a hallgatóinkat felelősségvállalásra és mások motiválására tanítja.  
  • A tengerentúli tanulási lehetőség a legtöbb oktatási intézményben elérhető pályázati úton. Az egy éves program alatt azonban valamennyi hallgatónk több, mint 40 napot tölt utazással, szervezetek meglátogatásával, és vezetőkkel való beszélgetések lefolytatásával a Kárpát-medencében, Európában, az Egyesült Államokban és Ázsiában. 
  • Az állásbörzék elavultak! Az Akadémia képzésének harmadik és negyedik negyedévében az MCC Karrier Iroda programja lehetőséget nyújt hallgatóink számára, hogy felfedezzék irányultságukat és szakmai érdeklődésüket, és részmunkaidőben az általuk választott szakterületen dolgozhassanak. 
  • Ez életed legjobb éve! A szórakozás és az életre szóló közösségi élmények átélése szintén a program részét képezik. 
  • Az MCC a legnagyobb hazai tehetséggondozó program, így öregdiákjaink az Akadémia elvégzését követően is a nemzetközi mentorok, oktatók és társak hálózatának részei maradnak.